DANK om onze website te bezoeken.

                       Door grote renovatie en bouwwerken zal het hotel een lange winterstop doen.                                Hierdoor zullen dit seizoen de fietsvakanties periodes korter zijn.

    De fietsvakanties Bike&Fun Andalucia starten 1 April. tot 15 Mei 2023 

                                                                     

Guido Haentjens organiseert en begeleid de fietsvakanties Bike&Fun Andalucia met medewerking van José De Cauwer  tijdens de herfst-lente (1 oktober tot 31 oktober 2022)  en in de lente van (1 april tot 15 mei)   

Bij Bike&Fun Andalucia  fietsen, gaat het niet om snelheid of afstand, wel om de schoonheid, het avontuur, het plezier en het genieten van totaal verschillende fietstochten.                                               Veelal op bijna verkeersvrije caminos rurales met prachtige miradors op deze regio in Andalucia.

Met  Bike&Fun Andalucia verblijf je All-Inclusive in een heel goed 4*hotel Impressive Playa Granada  Golf aan strand van Costa Tropical

De stad Motril en het kuststadje Salobrena liggen op amper 5km van het 4*hotel Impressive Playa Granada Golf.

Het klimaat van de regio aan de Costa Tropical is tijdens najaar en voorjaar heel geschikt  om supermooie fietstochten te doen.

We hebben de perfecte fietsen om op de kronkelende (gravel) boswegjes te genieten van al het mooie in de regio.

Fietsen bij Bike & Fun Andalucia is vooral Fun voor iedereen. 

Elke dag begeleide fietstochten, behalve bij hele dag regen.  (meer info bij fietsarrangement).

Klimaat Motril

Motril heeft een mediterraan klimaat.  De zomers zijn heet en droog en in de winter heb je een zachte temperatuur.                                                                                                                De gemiddelde jaartemperatuur is 21°C en het is er 300 dagen per jaar droog.   Bekijk pagina foto’s en je ziet hoe het weer er bijna altijd is.                                                                    

Het belangrijkste bij Bike&Fun Andalucia is niet de snelheid, de afstand, het gemiddelde enz…..

Vooral veel FUN tijdens en na heel mooie begeleide fietstochten.

De begeleide Bike & Fun fietstochten voor zowel recreanten als goed geoefende fietsers.  In verschillende begeleide groepjes, dan op mooie locatie samen te komen om van terrasje te genieten.

Hierdoor zijn onze fietsvakanties iets anders.

Mede door het zeer mooie Hotel Impressive Playa Granada  (All-Inclusive) met prachtige tuinen, zwembaden en directe ligging aan het strand en zee. Voor de meekomende kinderen of niet fietsers ook een toplocatie. Voor mensen die willen kennis maken met golfsport  is Los Moriscos Club de Golf vlakbij en rond het hotel.

Play Golf on Los Moriscos Golf Club, Spain · Greenfee365Los Moriscos Golf Club in Motril, Granada, Spain | Golf Advisor