Guido Haentjens:

Organisator en begeleider van fietsvakanties sinds 2009

Vele jaren actief wielrenner geweest bij de Elite zonder contract. Nu enkel nog fietsen voor de FUN.

 José De Cauwer:

Voormalig professioneel wielrenner van 1973 tot 1980. Het hoogtepunt in zijn carrière is ongetwijfeld de overwinning in de 1e etappe van de Ronde van Spanje 1976, waarna hij 3 dagen de leiderstrui mocht dragen. José De Cauwer was vooral meester helper van de Nederlandse topper Hennie Kuiper. ( Nederlands, wereld en Olympisch kampioen )

Daarna was hij ploegleider en bondscoach.  Onder zijn leiding won de Amerikaan Greg LeMond in 1989 voor de tweede keer de Ronde van Frankrijk.

In 2005 werd Tom Boonen met José als bondscoach  wereldkampioen op de weg in Madrid. Na dat WK nam hij ontslag als bondscoach. Om deels jeugdopleiding en ploegleider bij wielerploeg Lotto te worden tot 2009.

Vanaf 2009 werkt José mee bij onze fietsvakanties en is hij regelmatig co-commentator bij wielerwedstrijden voor de VRT.

Franky De Gendt 

Professioneel wielrenner van 1975 tot 1983. Bij volgende ploegen IJsboerke (3 jaar) TI-Raleigh (3 jaar) Vermeer-Thijs (2 jaar) Jacky Aernoudt (1 jaar). Bij TI-Raleigh was hij de helper van Jan Raas en behaalde er ook zijn grootste zege. Rit + eindklassement Ster Van Bessèges.

Koen Van De Velde

Eddy Van Bel

Ivo De Pauw

Externe links

-Meerdere begeleiders worden later bekend gemaakt