Et udfordringsområde for denne undersøgelse var vanskeligheden med at finde unægteligt sammenlignelige data for den traditionelle trampolin. Dette er sandsynligvis en undervurdering af trampolinskader, fordi databasen ikke fanger børn med skader, der præsenteres på et lægekontor eller en walk-in-klinik, eller på et hospital, der ikke er inkluderet i CHIRPP-netværket. Hvis du har flere børn, der sandsynligvis vil hoppe på samme tid, er det sandsynligvis en god ide at gå med den rektangulære trampolin på grund af størrelsen. Femogtredive procent af børnene blev såret, da der var flere børn på måtten på samme tid. Hvis det er allerførste gang, at børnene prøver trampolinering, vil det at bruge det design, der har et indkapsling, være meget sikrere. Dette gør det muligt at evaluere designets sikkerhedsydelse. Denne undersøgelse hjælper med at validere bestræbelserne på at designe en mere sikker trampolin.

Lad os antage, at du har bestemt, at du vil give trampolin et retfærdigt skud og virkelig prøve. Vi har alle en stor indre kraft, kraften er selvtillid, “skrev Kyly i billedteksten. Trampolining er fantastisk motion og sjov, så se på at blive medlem af den hotteste trend, der har ramt haver tilbage i 10 år. Desuden kunne de foreslåede fordele opnås ved hjælp af andre typer træning. Undersøgelsen omfattede kun Bedste Berg trampoliner i baghaven – mini-, trænings- og vandtrampoliner samt hændelser, der forekom i gymnastikklubber og skoler, blev udelukket. Skader som følge af brugen af ​​trampoliner er godt dokumenteret i den medicinske litteratur i de sidste 50 år. Mens dette omhandler samtidighed, er der indikationer for, at den australske og den amerikanske befolkning opfører sig noget forskelligt: ​​Den australske medianskadesalder var 5 og 6, mens USA den medianskadealder på 9 år var. Der kan også være andre forskelle. 1355 trampolinrelaterede skader hos børn yngre end 15 år, der præsenteres for akutafdelinger i Victoria mellem 1995 og 1999, hvoraf 16% krævede indlæggelse på hospitalet.

6% til 17% af børn, der har behov for operation. Afhængig af hvad du har brug for, er begge muligheder store; alt hvad du skal gøre er at tænke på, hvad dine børn vil have mest, og købe en kvalitetsmodel. Hvis du leder efter en sjov træning, der har en lav effekt på dine led og vil give dig de sundhedsmæssige fordele, du har brug for, er det bestemt noget for dig at rebounde på en mini-trampolin. “Selvom det gør vidundere for vægttab, er de fordele, du ikke kan se, de mest værdifulde,” siger Dong. Og du ønsker måske at gribe raketkasteren for at ødelægge de sølvkasser, du ser. Dette er en potentiel kilde til datadistorsion. Hvis du kan identificere kilden til angsten, vil du være bedre rustet til at hjælpe barnet med at klare. Når du har skubbet den gule kasse for at komme til det højere niveau i det første område, finder du et elektrisk spor, du kan stråle over. Du kan også have fødselsdagsfester der.

Nedgravning Af Trampolin – What To Do When Rejected