Den iskolde snap passerer i øjeblikket gennem det sydøstlige Australien, hvilket skaber kraftig vind og regn i hovedbyer og snestormer i bjergrige regioner. I øjeblikket har vi et meget koldt udbrud over sydøst fra godt syd for landet fra Antarktis, “fortæller Bureau of Meteorology’s Dean Narramore til Daily Mail Australia fredag. Mentone Iceburgers modet elementerne for at svømme på stranden med deres Hund portræt maleri. Melburnians ryster i øjeblikket gennem en weekend med en minimumstemperatur på 9C og højst 14C, med brusere, der forventes at lette i næste uge. Blizzards har malet Victorias alpine områder hvid. Mount Buller registrerede den laveste temperatur på -2,6 ° C lørdag med flere forventede sne-byger. Mount Hotham oplever også sne-byger og svæver omkring -1,9 ° C med en ‘føles som’ temperatur på bare -4,2 ° C. I Sydney medfører vindstyrkevinde op til 67 km i timen, at temperaturen ‘føles som’ er mere end 10 ° C koldere end den faktiske temperatur. F.eks. Er Sydney Lufthavn i øjeblikket 18,4 ° C, men føles som bare 8C på grund af vinde på 63 km i timen ved middagstid på lørdag. Fra søndag forventes den faktiske temperatur at stige lidt, men en tilbagevenden til solskin og ingen vind vil sandsynligvis gøre, at ‘føles som’ temperaturen ser normal ud. En mand går på en løb under kolde ved blæsende forhold ved Mordialloc Harbour i Melbourne.

Håber, at du alle havde det sjovt, og ser nu frem til 2008! Nu vil jeg ikke ødelægge nogen overraskelser, jeg kan vise dig nogle af de kæledyrsportrætter, jeg har udført som julegaver. Disse to smukke gule labradors kæledyrsportrætter blev bestilt som gaver til ejerne mor. De rejste til Amerika. Den øverste er Lib, den nederste kiks. Begge er 10 “x 12” grafitportrætter. Disse to er ældre damer, whisky og valmue. De er begge Golden Retrievers, som er en af ​​mine yndlingshundacer. Dette portræt er 18 “x 24” grafit. Disse to er Penny og Harry, som tog mig en pinligt lang tid at tegne! Jeg synes, hvide hunde i grafit er virkelig svære at gøre – jeg er lidt tunge med min skygge, så synes det er meget vanskeligt at være blid og holde mine toner bleg. Jeg er tilfreds med, hvordan de viste sig, og heldigvis var kunden. Det er et 16 “x 20” grafitportræt. Jeg er nu færdig med Millies kæledyrsportræt. Hun er en fantastisk gul labrador og har et 16 “x 20” grafitkæledyrPortræt. Mellem arbejde, tegning af kæledyrsportrætter og sovning har jeg formået at passe ind i et kort, der laver aftenklasse. Vi har gjort fire uger nu, og jeg elsker det. Jeg har haft et par ideer om, hvordan jeg fremstiller kort med mine kunstværker, men vidste ikke rigtig, hvor jeg skulle starte, og dermed klassen. Det er også dejligt at komme ud og snakke med nogle forskellige mennesker. Og denne er gavekortet. Cavalier Spaniel på dem er en af ​​mine tegninger. Jeg er faktisk ret tilfreds med dem. Måske bliver jeg organiseret og får nogle at sælge næste år. Jeg var færdig med Pepsi og Is kæledyrsportræt i går, men kunne ikke få anstændige billeder på grund af manglende dagslys! Her er et par igangværende billeder fra mit sidste kæledyrsportræt. Det er et 16 “x 20” grafitportræt af to tyske hyrder.

Bestil Portrætmaleri Ideas